Aquest bloc desapareix; aviat estreno web, també de tartamudesa

Em plau informar-vos, distingits seguidors, d’una novetat rellevant. I és que aquest bloc, tal com l’heu conegut fins ara, desapareix. Però desapareix per millorar d’una manera notable. Es converteix en web, una web que també durà el nom de “Tartamudesa.com”. Aviat la podreu visitar.

La nova “Tartamudesa.com”, que igualment comptarà amb les versions en català i castellà, amplia molt les seves seccions i continguts, seccions i continguts que jo mateix he redactat. I a més, tindrà bloc, on periòdicament hi aniré escrivint entrades.

La nova “Tartamudesa.com” espero que us agradi. De fet, donant un repàs a tot allò que hi ha a internet al voltant de la tartamudesa, el gran tema que aquí  ens ocupa i ens ocuparà, he arribat a la conclusió que es convertirà, ja des del minut u de la seva estrena, en una de les webs que tracten aquest trastorn de comunicació més complertes i amb més informació de tot l’àmbit territorial de parla hispana, és a dir, Espanya i Llatinoamèrica, i valoro enormement aquest detall.

En fi, la nova “Tartamudesa.com” pretén ser un espai de trobada i divulgació que giri al voltant del trastorn de la parla més comú però a la vegada més estigmatitzat i desconegut, ple de mites i creences falses, per la societat. I tot ser ben cert que el quequeig afecta tan sols un 1% de la població, crec que cal fer-lo més visible, en el sentit que és imprescindible conscienciar al màxim nombre de persones. La nova web, per tant, voldrà difondre més i millor tot allò que convé saber de la tartamudesa.

Etiquetes del post
,
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.