Bertín Osborne ha enviat “a la merda” a les persones amb tartamudesa

          La setmana passada, en una entrevista en un mitjà de comunicació, el famós cantant i presentador de televisió Bertín Osborne va deixar anar unes frases totalment inacceptables i sense justificació en contra de totes aquelles persones que tenim certes dificultats en l’expressió oral. Literalment, va afirmar: “En este país hemos cambiado todos mucho, se ha perdido el sentido del humor, por culpa de los políticos que han crispado a los españoles. Podías hacer un chiste de los tartamudos y no te estabas riendo de los tartamudos y de los enanos, y los gangosos, y los mariquitas. Arévalo ya no puede contar chistes, porque dice que le llaman de la asociación de tartamudos. Pero ¿son gilipollas? Hasta eso hemos llegado. Que se vayan todos a la mierda. Y hay que tener un cuidado con lo que se dice”. Ja ho veieu: trist, desagradable i demolidor. Francament, ens hem sentit, enduts per la indignació, profundament ofesos.

          Mai he estat seguidor de Bertín Osborne. I a partir d’ara, el situo a la llista de personatges públics que considero lamentables. A més a més, des d’aquest mateix bloc de divulgació de la tartamudesa i de testimoni, i valorant que el cantant i presentador de televisió l’esmentava, com a amics que són, temps enrere em vaig carregar amb unes paraules contundents el patètic Arévalo, abans, doncs, explicador d’acudits mofant-se de les persones tartamudes.

        En fi, no insistiré en l’enorme falta de sensibilitat d’aquest tal Osborne, perquè el que diu és prou explícit, però com a mínim i a tall d’objectiu d’aquesta entrada he volgut fer saber, al màxim nombre possible de persones, les paraules tan insultants i desafortunades en contra d’un grup de població que, precisament i malauradament, té en molts casos en el patiment un dels trets més característics de la seva personalitat.

Join the Conversation

2 Comments

Deixa un comentari
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.