El proper dissabte 22 d’octubre se celebra el Dia Internacional del Coneixement de la Tartamudesa

        El proper dissabte 22 d’octubre, com cada any des del 1998, se celebra a tot el món el Dia Internacional del Coneixement de la Tartamudesa, creat per l’European League of Stuttering Association (ELSA) amb l’objectiu fonamental d’eliminar la discrimació social cap a les persones que tartamudegen i, per tant, conscienciar i sensibilitzar la població, i promoure oportunitats perquè els afectats puguin assolir les seves legítimes aspiracions.

         Entre les organitzacions que dónen un suport incondicional a les persones que tenen aquesta anomalia en l’expressió oral, hi ha ATCAT, l’Associació de la Tartamudesa de Catalunya, una associació sense ànim de lucre fundada el 2012 amb el sòlid propòsit de millorar la qualitat de vida de les persones que tartamudegen i ajudar-les al màxim possible.

        Precisament, els darrers 22 d’octubre la tartamudesa ha anat arribant als mitjans de comunicació, un detall immensament remarcable. Un exemple, en aquest cas que m’inclou a mi, és que, com molts de vosaltres ja coneixeu, l’any passat vaig aconseguir publicar una carta al director, a més a més sent la carta del dia, convenientment destacada i emmarcada, en diversos dels principals diaris de Catalunya.

       En aquesta ocasió, no tinc carta al director, però probablement he fet una feina més important. El president i la secretària d’ATCAT em van posar uns deures ben notables: redactar la nota de premsa, en nom de l’associació, perquè els mitjans de comunicació parlin de nosaltres coincidint amb el Dia Internacional.

         Dit això, el mateix dissabte a les onze del matí, a la Casa Elizalde, a Barcelona, al carrer València, organitzem un acte públic i, per tant, obert a tothom i d’entrada lliure. ATCAT hi serà. I jo, com a soci, també hi seré.

Join the Conversation

1 Comment

Deixa un comentari
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.