Que bé parlen alguns dels candidats a les eleccions generals!

          És una dada innegable que entre els personatges públics hi ha oradors de primera. En aquest sentit, ben probablement, en destaquen els polítics. És cert: n’hi ha que s’expressen, deixant de banda, ara, les poques simpaties que desperten avui dia, d’una manera tan esplèndida com incontestable.

      En aquest ordre de coses, dilluns passat, aprofitant que diumenge estem convocats a votar, diverses televisions van retransmetre en directe el debat a quatre entre els principals candidats a president del govern espanyol.

        Com a persona que sóc que segueixo amb atenció l’actualitat, i particularment l’econòmica –en aquest context reconec que l’economia m’encanta-, no tenia dubtes que volia veure el debat, malgrat que ja tinc decidit el meu vot. Però, a més a més, i com a persona disfluent que també sóc, m’interessava comprovar com s’expressaven davant les càmeres els quatre polítics. I renoi!. Així, en tres dels quatre, com ja havia pogut adonar-me en ocasions anteriors, només vaig sentir, des del punt de vista de la seva parla, admiració. I d’entre els tres, en va sobresortir un.

      En efecte, a criteri meu, Pedro Sánchez és un orador majestuós. Per bé que amb els altres dos em vaig treure el barret, el candidat socialista em va meravellar. Sigui com sigui, va quedar clar un detall: ens agradin més o menys els nostres polítics, és veritat que, a l’hora d’expressar-se, n’hi ha un quants que, siguem disfluents o fluïds, mereixen ser aplaudits.

Etiquetes del post
, ,
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.