No té res a veure amb la tartamudesa, però potser us interessa: acabo d’estrenar un important web de meteorologia

         És innegable que la meteorologia és una de les disciplines científiques més conegudes i populars i amb més seguidors. La meteorologia, fet i fet, sovint és en boca de tothom. En aquest sentit, qui més qui menys comenta el temps que fa.

        A Catalunya, el temps provoca autèntiques passions. La causa fonamental l’hem de cercar en el grandiós atractiu que comporta una meteorologia que compta amb una diversitat de fenòmens gairebé inacabable i, per tant, veritablement sorprenent.

        Manifestades aquestes paraules, permeteu-me que, en sintonia amb el títol d’aquesta entrada, faci una mica de publicitat de mi mateix. I és que en el web que acabo d’inaugurar hi he intentat exposar tot allò que fa referència a la meteorologia de Catalunya. Tant que, en certa manera, podríem evocar-lo com una petita enciclopèdia, convenientment guarnida per centenars de fotografies i desenes de vídeos, alguns d’ells espectaculars. A més, és rellevant destacar que tot el material, tant pel que als textos com d’imatges, que hi podeu trobar és meu, amb l’excepció d’algunes fotografies aportades pel meu pare, exfotògraf professional.

         D’altra banda, sense ser cap exageració, podeu estar navegant pel web durant hores, una pàgina, per cert, que porta el nom de meteotecadecatalunya.cat. Afirmat això, val la pena apuntar que, com tots aquells que em coneixeu sabeu, la meteorologia ha estat, des de la infantesa, allò que més m’ha agradat. També, molts de vosaltres sabeu prou bé que vaig estudiar Geografia a la Universitat de Barcelona, vaig fer els dos primers anys de doctorat, vaig realitzar la tesina i, en conseqüència, vaig rebre el Diploma d’Estudis Avançats. A més, és conegut que he publicat sis llibres de meteorologia, a part dels tres de geografia i de nombrosos articles i reportatges tant del camp meteorològic com geogràfic, bàsicament centrats en Catalunya.

       Per anar cloent i a tall de resum: el temps, des de petit, m’ha fascinat, i en la Meteoteca he intentat plasmar-ho de la millor manera que he pogut. Ja sé, doncs, que tot plegat no té res a veure amb el tema central del bloc, que és la tartamudesa, però he pensat que, potser, us podria interessar entrar al web que he estrenat fa només uns dies.

Etiquetes del post
, ,
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.